Lezárások, forgalmi rend változások a kerületben is

2017. március 15-én (szerdán), az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján városszerte több helyszínen – többek között a Kossuth Lajos téren, a Nemzeti Múzeumnál, a budai Várban – rendeznek ünnepi programokat, megemlékezéseket, demonstrációkat.

A rendezvények miatt az érintett belvárosi fő közlekedési útvonalakat lezárják, ezért több közösségi közlekedési járat forgalma, útvonala változik. A budai Várba egész nap a Széll Kálmán térről induló 16A busszal – délután a Deák Ferenc térről közlekedő 216-os busszal is – vagy a Budavári Siklóval lehet eljutni. A BKK kéri, hogy az ünnepi rendezvények helyszínét, aki teheti, kötöttpályás járatokkal – elsősorban metróval – közelítse meg. Útnak indulás előtt tájékozódjanak a BKK Info és a BKK Futár oldalán, illetve mobilalkalmazások segítségével, valamint a BKK Facebook-oldalán.

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából ismét útra kelnek a BKK nosztalgiajáratai. Ezen a napon az 1912-es gyártású favázas nosztalgiavillamos és nosztalgia-trolibusz várja a régmúlt szerelmeseit. Ezzel kapcsolatban bővebb információ a www.bkk.hu/nosztalgia oldalon olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .