A Nemzeti Vágta bekavar

Ezen a hétvégén rendezik a Nemzeti Vágtát, emiatt lezárásokra kell számítani a Hősök tere környékén.

Lezárják pénteken délután a Hősök terét, a Kós Károly sétányt, az Állatkerti körutat a Gundel Károly utca és a Hősök tere között, illetve az Andrássy utat a Hősök tere és a Bajza utca között (hétfőn hajnalig).

Lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között szombaton 8 órától 20 óráig és vasárnap 8 órától 22 óráig.

Lezárták az Ötvenhatosok terén a parkolót.

Péntek estétől vasárnap üzemzárásig a 105-ös és a 979-es autóbusz terelt útvonalon a Podmaniczky utcán át közlekedik a Bajcsy-Zsilinszky út és a Hősök tere közötti megállókat nem érinti.

Szombaton és vasárnap 8 és 20 óra között a 20E, 30-as, 30A, 230-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Hősök tere M, illetve a Vágány utca/Róbert Károly körút megállót.

Péntek 20.30-tól üzemzárásig, szombaton és vasárnap üzemkezdet és 8.00 óra, valamint 20 óra és üzemzárás között a 75-ös trolibusz terelt útvonalon közlekedik nem érinti a Dvořák sétány, az Olof Palme sétány, a Hősök tere és a Gundel Károly út megállót. Szombaton és vasárnap 8 és 20 óra között pedig nem érinti a Zichy Géza utca, az Ötvenhatosok tere, a Damjanich utca/Dózsa György út, a Dvořák sétány, az Olof Palme sétány és a Hősök tere M megállót.

Péntek 9.30 és szombat üzemzárás között a 70-es és a 78-as trolibusz módosított útvonalon közlekedik a Nagymező utca lezárása miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .