Megszüntette a nyomozást a rendőrség

Megszüntette a nyomozást a rendőrség a belvárosi éttermet visszafoglaló kopaszok ügyében. Nem követtek el önbíráskodást a Tóth Csaba vezette „Kubatov-kopaszok” április elején a belvárosi Godunov étterem visszafoglalásakor – erre jutott az V. kerületi kapitányság, és megszüntette a nyomozást. Az ügy érdekessége, hogy az ingatlan kiürítéséről meghozott választott bírósági döntés után nem sokkal egy másik perben, amely birtokvédelem miatt zajlott, a bíróság elutasította a kiürítést. A „kopaszok” által megsegített tulajdonos azonban akkor már a birtokában volt, vagyis visszaszerezte az éttermét, amely most egyébként nem is működik.



Nem követtek el önbíráskodást a Tóth Csaba vezette „Kubatov-kopaszok” április elején a belvárosi Godunov étterem visszafoglalásakor – erre jutott az V. kerületi kapitányság, és megszüntette a nyomozást. Az ügy érdekessége, hogy az ingatlan kiürítéséről meghozott választott bírósági döntés után nem sokkal egy másik perben, amely birtokvédelem miatt zajlott, a bíróság elutasította a kiürítést. A „kopaszok” által megsegített tulajdonos azonban akkor már a birtokában volt, vagyis visszaszerezte az éttermét, amely most egyébként nem is működik.

Ha érdekes a további fejleményekre, itt megnézheti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .