Kijárási tilalom

Idős embert fosztottak ki a kerületben

Egy testvérpár kétmillió forint értékben lopott ékszereket egy belvárosi idős asszonytól.

Továbbra is célpont az idős emberek megtévesztése és meglopása. Most a Belváros egyik lakóját fosztották ki. Az egyik elkövető a Fejér megyei Ercsiben lakott.

A police.hu szerint a két férfi 2019. január 31-én délelőtt becsöngetett egy V. kerületi idős asszonyhoz, majd vízvezeték-szerelőnek kiadva magukat közölték, hogy a mosogatót meg kell javítani, mert az áztatja az alatta lévő szomszédot. A sértett beengedte őket, és amíg az egyik férfi elterelte a figyelmét, a másik ellopta a lakásban lévő ékszereket.

A nyomozók az adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőket, akik közül a 31 éves ercsi G. Ferenc egy korábbi eljárásból kifolyólag a büntetés-végrehajtási intézetben tölti büntetését. Testvérét, a 42 éves G. Istvánt a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2019. április 3-án fogták el ercsi házában. A férfit elfogását követően előállították az V. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .