A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke 3-6 százalék közötti eredményre számít

Az országos listán 3-6 százalék közötti eredményre számít Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, aki szerint esélyes, hogy a szervezet jobb eredményt ér el, mint négy éve.

    Kovács Gergely vasárnap este, az urnazárást követően az MTI-nek nyilatkozva azt mondta: az MKKP-nek sikerült megvalósítania azt a célját, hogy a kampánybüdzséjük felét „értelmes dolgokra” költsék el – azaz pályázatot írtak ki hasznos és kreatív projektekre -, de még így is mintegy 50 millió forint maradt a kasszában.


    „A magyar pártfinanszírozás szépsége, hogy egy hónap alatt annyi pénzt kapsz, mint amúgy két vagy három év alatt a párt működésére, és tényleg 3-4 hét alatt kell mindent elkölteni”

– fogalmazott, hozzátéve: nem óriásplakátokra és kommunikációs tanácsadókra igyekeztek fordítani a kampánybüdzsét, ezért is volt a pártnak viszonylag kevés plakátja az utcákon.
    Kovács Gergely kiemelte, hogy éppen a nagyrészt a 12. kerületet lefedő Budapest 3. választókörzetben várható a legmagasabb részvételi arány, ahol egyéniben ő is indult.


    Az országos részvételi adatokról szólva elmondta: „az a lényeg, hogy elment mindenki; ezek szerint mégsem valósult meg az, hogy a vidékiek majd elmennek a földekre dolgozni”.


    Az MKKP elnöke úgy érzi, elsősorban a magasabb végzettségűeket, a fiatalabbakat és a nagyvárosi lakosokat sikerült megszólítaniuk, az eddigi adatok szerint pedig a nagyvárosokban magasabb volt a részvétel, mint a kisfalvas körzetekben.
    Mint felidézte, két nappal ezelőtt a Facebookon végeztek egy nem reprezentatív, de azért nagy mintás, 6000 ember által kitöltött kutatást, hogy felmérjék az MKKP Facebook-oldalát követők választási preferenciáit listán és egyéniben is.


    A felmérés eredménye szerint az MKKP listás szavazóinak kétharmada átszavazást tervezett egyéniben a közös ellenzéki jelöltre.
    „Erre mi is utalgattunk az elmúlt hetekben, hogy nekünk elsősorban a lista a fontos” – közölte, hozzátéve: az egyéni jelöltek indítására elsősorban azért volt szüksége a pártnak legalább 71 körzetben, mert ez volt a feltétele az országos listaállításnak.


    Kovács Gergely emlékeztetett arra, hogy ezért sok helyen az egyéni jelöltjük mellett nem is nagyon, inkább csak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt mellett kampányoltak.
    A párt elnöke elmondta, hogy 3-6 százalék közötti listás eredményt vár. „Nem fogom elsírni magam a 3-tól sem, nyilván tudjuk tovább csinálni, amit eddig is csináltunk, de úgy tűnik, arra van esély, hogy jobb eredményt érjünk el, mint négy éve” – közölte Kovács Gergely.

Választás 2022-23-24 A fovarosunk.info melléklete

 • Kezeljük helyén a Fidesz legújabb agymenését!
  by valasztas2022 on 2023.11.23. at 12:16

  Hadházy Ákos  Kedden késő este – mikor máskor, ugye – Kocsis Máté benyújtotta a sokat emlegetett „szuverenitásvédelmi“ törvényt. Első olvasásra az a legfontosabb, hogy a sajtó vegzálása kimaradt belőle, pedig eredetileg nyilván erre volt kihegyezve az egész. Lengyelországban megtörtént ugyanez, ott is nekiestek Kaczynskiék az egyik, külföldi tulajdonban levő tévécsatornának, de aztán az európai és A Kezeljük helyén a Fidesz legújabb agymenését! bejegyzés először Választás 2022-23-24-én jelent meg.

 • Befuccsolt a bolt
  by valasztas2022 on 2023.11.11. at 16:16

  80 villamos motorvonat beszerzésére irányuló keretmegállapodás megkötését tervezte a MÁV-START, most viszont kiderült, hogy a beruházásból nem lesz semmi – írta meg az Index. A beszerzési folyamat első állomása az előzetes piaci konzultáció (EPK) volt, amely 2023. július 11-én megindult. A konzultációra összesen négy gazdasági szereplő jelentkezett, ezek a következők voltak: Siemens Mobility Kft. Stadler Trains A Befuccsolt a bolt bejegyzés először Választás 2022-23-24-én jelent meg.

 • Hollik sincs magánál
  by valasztas2022 on 2023.11.03. at 10:15

  A kormány hivatalos Facebook propagandistái – persze az Ő oldalukat is kezelik vagy tizenöten, lásd Kocsis elbaltázott Facebook bejegyzését. most Hollik valamelyik embere futott lukra, aztán szóltak neki. A képen jól látható a javítás ténye. Hollik bejelentette, aztán valakik szóltak neki, vagy a sameszainak, hogy ez nem is olyan biztos. Mondjuk ilyen van. De ezért A Hollik sincs magánál bejegyzés először Választás 2022-23-24-én jelent meg.

9460cookie-checkA Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke 3-6 százalék közötti eredményre számít