Május 28-29-én újra Piacok Napja az Erzsébet téren! 

Idén a BelFeszttel közösen, két napig a Belváros szívében! 

Találkozzunk újra a Belváros szívében, Budapest legnagyobb piaci eseményén, a PIACOK NAPJÁN a BELVÁROSI FESZTIVÁLON, ahol az Erzsébet tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik!

Ez egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacai egyszerre, EGYÜTT, egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – gardróbfrissítők ruhatára , hazai alkotók és designerek minőségi kincsei , DIY és vintage termék , kézműves gasztro-készítmények , természetes alapanyagokból készült kozmetikumok , magyar termelők finomságai , egyedi baba-mama kiegészítők és játékok , zero waste és környezetbarát alternatívák …

Mindenből a LEGJOBB, egy helyen, a PIACOK NAPJÁN!

A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

Szervezők: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány

További információk: piacoknapja@gmail.com

HELYSZÍN: Budapest, Erzsébet tér

IDŐPONT: május 28-29. (szombat-vasárnap) 11-19 óráig

A vásár GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT rendezvény!

A belépés INGYENES!

*Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervezők a jövőben saját kommunikációjukhoz díjmentesen felhasználhatnak.

A megrendezésre kerülő programok leírását a facebook oldalunkon tesszük közzé az eseményben: https://www.facebook.com/events/692164468905686

Adománygyűjtés: a helyszínen adományt gyűjtünk az Ukrajnából menekültek számára.

Ami szívesen fogadunk a helyszínen kihelyezett adományládákba: 

  • konzervek
  • tartós élelmiszerek
  • takarók, hálózsákok
  • babaápolási holmik
  • dobozos üdítő
  • nedves törlőkendő
  • tisztálkodási, higiénés termékek

Anyagi felajánlás az alábbi számlaszámon lehetséges: 

CIB Bank: 10700206-43547104-51200002

A szervezők az időpont és a helyszínváltozás jogát fenntartják.

További részleteket oldalainkon olvashatnak.

www.facebook.com/nemadomfel 

www.facebook.com/piacoknapja

www.facebook.com/hellopiac