Mindenszentek – temetői közlekedés

Ma 00:00 – november 02. 23:59-ig

Szombattól csütörtökig az Új köztemető környékén, az Újhegyi úton a Maglódi úttól a körforgalom felé csak a BKK járatai hajthatnak be. A Kozma utcában és a Sírkert úton a rendőrség a forgalom nagyságától függően ideiglenesen megváltoztathatja a forgalmi rendet.

Szombaton 6 órától szerdán (november 1.) 20 óráig a Budafoki temetőnél egyirányúsítják a Debrő utcát és a Víg utcát a Gádor utca felé. A Pesterzsébeti temetőt gépkocsival csak a Tartsay út felől lehet megközelíteni. A Külső Vörösmarty utcát az Alsó Határ út és a Tartsay utca között pedig csak a BKK járatai vehetik igénybe. Lezárják Kispesten a Temető közt, Pestszentlőrincen a Reményik Sándor utcát, illetve a Cinkotai temetőnél a Simongát utcát a Szabadföld út és a Tátraszirt sor között.

Az Új köztemetőhöz és a Fiumei úti sírkerthez 28B jelzéssel rendkívüli villamos közlekedik. A Farkasréti temetőhöz a 8B, a Megyeri temetőhöz a 30B, a Pesterzsébeti temetőhöz a 36B, az Új köztemetőhöz a 68B rendkívüli autóbuszjárattal is utazhatnak. Továbbá a Csepeli temetőhöz a 38B, a Budafoki temetőhöz a 158B, az Óbudai temetőhöz pedig a 118B rendkívüli autóbuszjárattal is el lehet jutni.

Címlapfotó: Arold Péter kegyelettel.hu

2390cookie-checkMindenszentek – temetői közlekedés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .