Egy bérlettel a MÁV és a HÉV vonatain

Május 6-ától a hatvani (80a) vasútvonal gödöllői szakaszán a felármentesen igénybe vehető vonatokra a MÁV-HÉV; míg a H8-as hévvonalon a MÁV-START bérletei is felhasználhatók utazásra Budapest és Gödöllő között, a Budapest-bérlet felmutatásával együtt.

A 80a vasútvonalon Gödöllő állomás és Gödöllő-Állami telepek vasúti megállóhelytől legfeljebb a Keleti pályaudvarig, érvényes Budapest-bérlettel együtt felhasználható utazásra az Ilonatelep és Gödöllő, Erzsébet park; az Ilonatelep és Gödöllő, Szabadság tér; az Ilonatelep és Gödöllő, Palotakert és az Ilonatelep és Gödöllő (H) szakaszra érvényes 20 km-es díjövezetű dolgozó és 90 százalékos kedvezményű MÁV-HÉV bérlet.

A H8-as HÉV valamennyi gödöllői megállási helytől legfeljebb az Örs vezér tere H állomásig, érvényes Budapest-bérlettel együtt felhasználható utazásra a Rákoscsaba és Gödöllő; valamint Rákoscsaba és Gödöllő-Állami telepek szakaszra érvényes 20 km-es díjövezetű csatlakozó MÁV-START bérlet. Ezen felül bármelyik olyan MÁV-START bérlet felhasználható a H8 vonal Gödöllő városon belüli szakaszán, melyen legalább az egyik feltüntetett kiindulási vagy célállomás Gödöllő vagy Gödöllő-Állami telepek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .