Újpalotán hétfőtől újra módosul a forgalmi rend az Erdőkerülő utcában

Folytatódnak az ideiglenes forgalomkorlátozással járó útfelújítási munkák a XV. kerületben, ezért február 20-ától, hétfőtől az Erdőkerülő utca ismét egyirányú lesz a Zsókavár utca felé.

Az érintett közösségi közlekedési járatok – a 96-os, a 196-os, a 296-os, illetve a 46-os és a 146-os, a 130-as, valamint az éjszakai 973-as és 996-os autóbuszok – előreláthatólag a nyárig módosított útvonalon járnak.

A kivitelezés szükségszerűen forgalomkorlátozásokkal, illetve ideiglenes változásokkal jár: az Erdőkerülő utca 2023. február 20-ától, hétfőtől újra egyirányú lesz a Szentmihályi úttól a Zsókavár utca felé. A vasárnapról hétfőre virradó éjszakától az érintett közösségi közlekedési járatok – várhatóan a munkák nyári befejezéséig – módosított útvonalon járnak:

• a 96-os, a 196-os, a 196A, a 296-os, a 296A, a 973-as, a 996-os és a 996A autóbuszok a Páskomliget utca felől a Fő térnél visszakanyarodva a Nyírpalota úton és a Szentmihályi úton át érik el a Zsókavár utcát;

• a 130-as autóbusz a Nyírpalota út felől érkezve a Vásárcsarnoknál, a Páskomliget utca kereszteződése előtt visszakanyarodva a Nyírpalota úton, majd a Szentmihályi úton közlekedik tovább a Puskás Ferenc Stadion felé;

• a 46-os és a 146-os busz Újpalota, Nyírpalota út végállomásról indulva ugyancsak a Vásárcsarnoknál, a Páskomliget utca kereszteződése előtt visszakanyarodva a Nyírpalota úton, majd a Szentmihályi úton közlekedik Rákoskeresztúr felé.

BKK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .