Szeptember 3-tól a Promontor Étterem egy különleges háromfogásos menüvel rukkol elő

Idén tavasszal Bitai Gergely sommelier állította össze azt a Budafoki Borlapot a XXII. kerületben palackozott minőségi borokból és pezsgőkből, amelyek most már szinte minden kerületi étteremben elérhetőek a fogyasztók számára.

Úgy tűnik, a borlapon található tételek nemcsak a fogyasztók fantáziáját keltették fel, hanem a kerületi chéf-ekét is. A Promontor Kertvendéglőben például egy teljes borvacsora menüt állított össze a kerületben palackozott borokra és pezsgőre komponálva, amely szeptember 3-tól egy teljes hónapon át elérhető az étterem kínálatában.

„Bízunk benne, hogy a menüsor elnyeri a vendégek tetszését és kedvet csinál a kerületben palackozott minőségi borok és pezsgők alaposabb megismeréséhez, valamint, hogy a jó példa „ragadós” lesz és a többi kerületi étterem is kedvet kap valamilyen hasonló kezdeményezéshez.” – mondta Salamon Judit, a Budapest Bornegyed projekt vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .