Lefejelt egy fiút

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága 01050/1389/2020. bűnügyi számon garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen fiatal 2020. június 13-án hajnali 1 órakor Budapesten, az V. kerületi Sas utcában egy fiút lefejelt, majd fellökött; a sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A rendőrség várja annak a 16-21 év közötti, szőke hosszú hajú lánynak a jelentkezését is, aki fekete, fehértalpú sportcipőt, világoskék farmernadrágot, fekete trikót viselt, valamint a derekára volt kötve egy bőrdzseki. A lány láthatta a bűncselekményt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.